top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Semipermanent kolbøttefabrik



Der lå dette blad da jeg kom til afdelingen. 😂😂

I morges vågnede jeg op på Bispebjerg Psykiatrisk Akutmodtagelse. Jeg har sovet af helvede til. Men jeg havde det glimrende, hvis man ser bort fra det depresive. Ingen hallucinationer eller suicidale tanker. Jeg var oppe kl. 0830, fik morgenmad, et langt bad (mest langt fordi jeg ikke kunne få mig selv til det. Det lykkedes til sidst), snakkede med den sødeste sygeplejerske og pakkede mine ting. Jeg kørte selv til min "ægte afdeling" hvor de kender mig.


Jeg er lige kommet til Frederiksberg psyk. Jeg har fået verdens mindste værelse. Jeg har rokeret alle møblerne, så jeg kan komme rundt.


Jeg har fået medicin kl. 1440, det virker ok agtigt. Men det er for sent.

Jeg har været fri for selvmordstanker siden i morges men nu er de tilbage 🙄. Jeg er også så småt begyndt på at blive psykotisk igen i dag... Sikkert fordi medicinen var forsinket... I don't know.


TRÆT OG GAMMEL!


Nu kommer Mugge lige om lidt ♥️


 

Jeg har mødt to patienter her på Frederiksberg: Mælkehoarderen og Mashed potatoes. Så får vi at se hvor de relationer bærer hen. 😜


Mugge er lige smuttet, det var dejligt at grine lidt. Vi snakkede om alt muligt: katatoni, rigor mortis, panik anfald, digte og musik.


kan ikke holde mig vågen mere


Xx Maine


11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page