top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

kuk kuk…

… Jeg er lidt blank for tiden…

Meget af min tanketid går med at tænke “av av av”. Jeg har ondt i mine ben, min skulder og min fod… Jeg er på en del smertestillende.

GD og jeg er LANGT OM LÆNGE nok færdige med soveværelset i dag. Han er i skrivende øjeblik i gang med det sidste til skabet. Så bliver det min tur til at gøre det rent og flytte alt tøjet der ind.

GD har bedt om et nyt navn her inde… eller han satte spørgsmålstegn ved det… Så fra nu af hedder han Batman! Ha!

I går gik alt galt for mig. jeg skulle bage en chokoladekage for Batman. den endte som en kiks. Så skulle jeg lave skipperlabskovs. Så faldt jeg i søvn og brændte det hele på… Lorte dag.

I dag har vi sovet til kl.1030, samlet skab, og nu hygger vi bare 🙂 god dag.

Der går lidt længe i mellem at jeg kommer til behandling. Jeg ved egentlig ikke hvorfor… Ikke at jeg føler at jeg har behov for mere. Jeg kommer bare ikke rigtig ud så.

Fuck hvor ville jeg give min højre arm og begge mine ben for et job lige nu…. Det er dødsygt at gå hjemme. Jeg kan snart ikke finde på mere at give mig til. Og det jeg kan finde på gider jeg ikke længere. Jeg er i gang med det der projekt der får psykisksyge i job… men jeg synes ikke rigtig at de gør så meget.

Jeg har fået skrevet et godt CV og en ansøgning, den har jeg nu sendt rigtig mange steder hen… men der er ikke rigtig noget der giver pote… Jeg tror at hvis det bliver ved på denne her måde begynder jeg at køre ud med ansøgningerne.

Xx Maine

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page