top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Julen kom og gik…

Så har det været juleaften. Det gik rigtig godt med GD’s familie. De var rigtig søde, og jeg fik rigtig mange pakker. Det var det sædvanlige danske jul med and, dansen om juletræ og risalamande. Det var ganske rart at føle sig hjemme et sted hvor der ikke var druk eller drama.

Jeg tog ikke PN en eneste gang.

Jeg sad et par gange og blev lidt sur på mig selv over at jeg drømte mig tilbage til idylliske juleaftner der nok aldrig har fundet sted. Jeg forstiller mig hele min familie der bare sidder og hygger sig, uden at der er nogen der diskutere eller skælder ud.

Der var engang hvor jeg troede at min familie kunne redes, at vi ville kunne tage os sammen så vi kunne sidde og have det dejligt sammen. Men nej nej.

Nu håber jeg da at jeg har fundet min sidste kæreste, at jeg kan få lov til at opbygge noget fast, hvor jeg er en selvfølge.

Jeg er træt af at være tilovers.

Jeg håber det er slut nu.

____

Nu er vi kommet hjem og GD er i fuld gang med at blive færdig med soveværelset. Det bliver fedt at flytte ind. Jeg har fået lov til at vælge farven på væggen, og det er den skønneste pastelgrøn (grøn er min yndlingsfarve).

Da vi var på vej hjem på motorvejen kom jeg til at ramme en kat. hold kæft jeg fik et chok og jeg har stadig mega dårlig samvittighed 😦

ellers kan jeg ikke komme i tanke om nogen historier der er værd at fortælle her fra julen… det har været meget stille og roligt.

____

Jeg sidder og tænker på hvor jeg er lige nu. Hvad mine nytårsforsæt er. Jeg skal give det en lidt større indsats med at tabe mig. Jeg skal have fundet mig et arbejde. Jeg skal dyrke mit forhold, som om det er det dyrebareste jeg har. Jeg skal have styr på min skulder. Jeg skal have min rengøringsblog rigtig op og køre.

jeg kan ikke komme på mere lige nu, men jeg har forberedt et helt blog indlæg om nytårsforsæt. Det kommer senere  🙂

Xx Maine

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page