top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Havfruer og rumlys

Updated: Nov 9, 2023

Jeg havde en samtale med Damen i morges, om havfruegenetik og om en bils lygter virker på månen/ i rummet.



Damen og jeg blev enige om at det må betyde at havfruer lægger æg og Triton har været rundt i de 7 have og befrugte æg. Det fik os til at tale om katte og killingegenetik. Hvor, så vidt som Damen har læst sig frem til, så er det muligt for missemor at blive befrugtet med flere missefædre... altså et killingekuld med genetisk meget forskellige udseende. 🙄🙄🙄 kan i høre hvor meget jeg keder mig? Derefter talte vi om at hvis du har en bil i rummet, og du tænder lygterne, begynder bilen så at bakke? Eller kommer der overhovedet lys pga vakuum? Hvad sker der med photoner i vakuum? Er det det sammen som på månen? Shit min hjerne er mos...


Vi snakkede også om krematorier og plastikbryster, ure, pacemakere og skruer. Det er en samtale jeg har haft med Mugge også, så der havde jeg en masse kvalifiserede bud.


I 2016 var jeg indlagt med en kvinde der endte med at blive en god veninde. Vi var 4 der hang ud med hinanden på afdelingen. Den ene havde gået på Herlufsholm skole, han fortalte at når man var færdig på skolen, ridsede man sit navn ind på en mursten. Så, da vi blev udskrevet gjorde vi det også. Nu er det sådan at min veninde er på tragiskvis er afgået ved døden, i juli måned. Jeg ville tage et billede af murstenene og skrive lidt om hende. Men de har skiftet murstenene.



Og jeg er ikke i humør til at tale mere om hende end hvad jeg allerede har nævnt.


Mælkehoarderen har fulgt efter mig hele formiddagen, efter frokost er hun gået ind til sig selv. Her er også en tidligere medpatient som jeg synes er nederen. Jeg kan ikke huske hvad jeg har kaldt hende i tidligere posts, men for nemhedens skyld kalder vi hende Bimsella. Jeg tror alligevel at hun er på vej til at blive udskrevet.


I formiddags fik jeg besøg af min dejlige sygeplejerske. Det er hende der plejer at give mig depot. Min bror skulle komme kl. 1200, men der kom noget i vejen. Og så har min veninde meldt sig til, kl. 1600... Jeg glæder mig til at se hende.


Jeg har så mange synshallucinationer nu at jeg ikke kan skelne så nemt, og jeg har mange grimme tanker, men det hjælper at skrive. Jeg håber at jeg ikke er for belastende at jeg skriver om mine oplevelser.


Jeg burde vaske tøj i dag... jeg gider ikke. Eller som min gamle støttekontaktperson ville have sagt: "du skal sige jeg kan ikke, for selvom du gad, så var du ikke i stand til det." Og det er måske meget rigtigt.


Lige nu sidder jeg alene i fælles stuen. Der kører hammerslag i fjernsynet, ingen ser det. Jeg sidder og stener, glor på min ipad, uden at trykke eller swipe. Jeg skal tisse, men jeg orker ikke at hverken sætte mig over i kørestolen, eller gå ned til min stue. Jeg holder mig. Jeg læste en gang i en bog, at hvis man skal tisse må men ikke holde sig, man skal betragte sig selv som en 5 årig: Hvis du står med en fyldt kurv i et supermarked, og din 5-årig siger "jeg skal tisse", så stiller du kurven og forsøger at finde et kunde toilet. Når det er dig selv, siger man ofte til sig selv: "du kan godt lige holde dig til du er færdig med at handle". Så fortsatte bogen med at forklare at det er mangel på respekt for sig selv og at du træner dig til at overskride egne grænser. Børn der får at vide at de skal holde sig eller spise hvad der kommer på tallerknen eller bare spise op, bliver til voksne der overskrider deres egne grænser på den ene eller anden måde. Feks. Med at arbejde over med interesse timer, blive til et mobbeoffer eller på anden måde blive underminereret af sig selv. Hvis det giver mening.


 

Min gode veninde har lige været forbi med Mocha ♥️♥️♥️🥰

Det var dejligt at se hende 😍 jeg savner hende så meget 🥹 hun kan godt holde mig i gang 🥹


Der er stor interresse for puslespil på denne afdeling, det fanger mig sgu ikke... jeg tegner i stedet.

Nu er der vagtskifte. Min kontaktperson i dagvagten var meget sød. Ved ikke hvem jeg får i aftenvagten.


Jeg ved ikke om jeg skal sige noget til lægen om at min spiseforstyrrelse lever efter bedste velgående. Jeg gider ikke at have den på min diagnoseliste, for så kommer alt kontrollen, fra hospitaler, læger og psykiatri. 🙃

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Jeg døjede meget med bulimi/EDNOS som teenager og op i mine 20'ere. Siden da har jeg kun haft lidt bøvl i stressede perioder, hvor jeg følte at jeg skulle have kontrol. Og det har været et mere anorektisk forhold til mad. Men de sidste 5 år er jeg bare blevet tykkere og tykkere. Siden primo november 2022 har jeg tabt mig en del: 115kg - 87kg = 28kg men jeg har taget på igen så jeg er nok på 90kg nu. Og nu er bulimien der igen... min gamle ven, der er så nem at holde af.

Jeg hader min krop, den gør ondt og den er grim og den er fed.

Nu skal den være tynd. For det er min krop


Fuck.


Nu har jeg skrevet det...

Så skal det også postes.

Hvad bliver modtagelsen?

Kommer mine venner og bekendte til at hade mig, fordi jeg melder ud? Jeg føler at jeg forråder mig selv ved at skrive det ned... Det er min hemmelighed. Jeg stikker mig selv til de voksne, jeg er en dårlig ven til mig selv, der er ikke meget selvkærlighed i det.


 

Nuller har lige været her, hun kom med to store poser, med blomster og gaver 😱. Jeg har fået den lækreste kurv og blomster fra Nuller, Christel og Karin. ♥️🥹



Der er redbull, chips, min elskede grønne sodavand, cigaretter og et par sutsko jeg allerede har taget i brug ♥️ tusinde tak de damer ♥️


Nuller skrev til mig tidligere, for at spørge hvordan mine negle ser ud, de lignede noget der var løgn 🥹 Hun havde så taget neglelak og fil med ind på afdelingen, jeg sidder og græder nu fordi de er bare blevet så fine, og jeg kan slet ikke overskue hvor jeg skulle starte med de negle.


Jeg har også fået blomster fra min ven der fik hjertestop ♥️



De er meget flotte ♥️ Jeg har lidt svært ved at tage imod dem... personalet siger jeg bare skal sige tak, og pakke mine akavede forkerte følelser ned i en kasse.


Så...


Tusinde tak søde ven, jeg ved ikke hvad jeg ville gøre af mig selv, hvis du ikke var overlevet. Jeg håber du passer på dig selv fremover. ♥️🥹


 

Jeg har spist aftensmad... eller noget af den. Og så har jeg lige fået PN og min faste smertestillende: i dag var det en bruse tablet. 🤢 aldrig igen!


Jeg er så taknemlig for at jeg har så gode venner 🥹 jeg ved ikke hvad jeg ville gøre uden jer. Jeg er så småt begyndt at få hørehalucinationer... 😭😭😭😭 jeg vil ikke det her lort, og slet ikke Hvisketiskemanden.


Det eneste der afleder er høj musik i ørene og kontrol af mine omgivelser. 🥹


Jeg har fået et smukt digt, jeg bliver ved med at læse det igen og igen. Der er noget i digtet der styrker mig, til at tro på at der er noget smukt i livet, også selvom det er skrøbeligt. Lige så snart jeg lægger det fra mig, kommer alt ondskaben retur... men jeg kan bare kigge på det sammenfoldede stykke papir der ligger i min vindueskarm. Så varmer det lidt, og solen skinder bare en lille smule 😘


Jeg skriver måske senere.


 

Dayum... jeg er blevet bims. Jeg fik 200 quetiapin kl 2000 og nu kl 2200 har jeg fået melatonin og en sovepille. Jeg håber jeg kan sove fra det her lort, shitty fuck, here we go, jeg tror ikke der er nogen vej tilbage. Jeg har forstyrrelse på alle sanser, det regner på min hud, jeg ser stadig aber, edderkoppeben ud a sprækker og ansigter i væggene, jeg kan lugte blomster (jeg har også blomster på værelset men der er ikke det samme), jeg har en stræng metalsmag i munden og jeg har en susen for ørene, der er mere whitenoice agtig.


Jeg er så angst for Hvisketiskemanden...


Jeg vil ikke😭


Xx Maine



28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page