top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

“Harmonika kan sgu noget”

Lige en lille fortsættelse fra i går...


Et mærkeligt symptom/bivirkning jeg fik i går var, at jeg kunne først høre at jeg bed i et æble, ca. 2 sekunder efter jeg havde bidt sammen. Det var meget mærkeligt og som om jeg kunne høre en anden der spiste, ikke mig.


Very strange.


Noget vi snakkede om i går var panik anfald. Det er sgu mange år siden jeg har haft sådan et. Thank himmelnissen.


I dag vil jeg lave et mindmad over mine følelser... jeg er stadig meget forvirret.


Vi hørte musik og så siger Mugge pludselig "Harmonika kan sgu noget" Da Lily Allen kommer på med "Never gonna happen". Jeg var helt færdig. 😂


 

I dag vågnede jeg kl 0615, gik i bad og børstede tænder, men jeg har ikke redt mit hår. Så trillede lidt rundt på afdeligen. Mashed potatoes har lagt puslespil siden kl 0600 😱 jeg har slet ikke koncentration eller tålmodighed til at stirre på 5000 brikker og finde lige præcis den der passer ind...


Morgenmad var kl. 0800 - vi stod i kø i spisestuen. Når det bliver min tur stiller der sig en bimse ind lige foran mig, han bliver betjent først. Når han så har fået sin morgenmad, er der en til der stiller sig foran mig... 😫 jeg kører hend til et bord og fjerner en stol så jeg har en plads. Henter en kop kaffe, og så når jeg kører med skold hed kaffe mellem lårene, så er der kræftedme en eller anden bimse der har sat stolen på plads. Jeg flår stolen væk så jeg kan komme til at stille kaffen på bordet. Jeg brændte mine lår.Jeg bliver siddende stille med min kaffe til alle er blevet serveret... Sygeplejersken spørger om jeg ikke skal have noget at spise? Jo tak, svarer jeg. Jeg fik to skiver franskbrød med ost, jeg spiste kun en, men jeg holdte det i mig. Så det er vel et godt tegn.




Så har jeg talt lidt i telefon med Damen, derefter var der morgenmøde kl 0900, det var dødkedeligt, bortset fra at der var en quiz, hvor jeg gættede rigtig at en kamel har 3 sæt øjenlåge.


Jeg skal have hentet nogle ting hjemmefra, så hvis der er nogen der kommer forbi efter en nøgle, må de gerne låne min bil og køre hjem til mig efter dem.


Jeg har lige haft samtale med Überdoktoren ♥️ Hun er så sød altså, og kender alle min symptomer, og kan se hvor jeg er i psykosen. Jeg har masser af synshallucinationer, dog ingen hørehallucinationer. Lige nu kører quetiapinen således:


Vi er nu blevet enige om denne model:


Quetiapin behandlingen er ud over Abilify Maintena, Phenergan og Imozop...


Überdoktoren giver mig ret i at synshallucinationerne bare er toppen af isbjerget. Jeg tror det er lidt ligemeget hvad vi gør nu, så kommer resten af sanseforstyrrelserne. Jeg håber og beder til himmelnissen at Hvisketiskemanden ikke kommer.


Efter min samtale kom der en lægestuderende 😬 jeg kan ikke sige nej til praktikanter og studerende. Hun var sød og meget interesseret i min oplevelse af psykosen. Jeg har ikke været så'en ordenlig psykotisk siden vinteren 2018-2019. Det skræmmer mig en del, og jeg får angst for angsten, når det kommer til psykoser... Jeg er bange for at hvisketiskemanden vender tilbage 😢🙏


Jeg har fået luft i mine dæk 🤩🤩🤩👩🏼‍🦽

nu vil jeg hoppe ud i fælles lokalet.

 

Der var røvsygt... Mashed potatoes sidder og lægger puslespil med noget personale.

Der er ingen andre bimser.. de er alle på stuerne.

De har fjernet kaffen.


Jeg var ude og ryge med en gut - Pantsamleren. Han bruger rollator (og jeg kørestol) så vi har fået lov til at ryge på en lille terrasse der plejer at være aflåst. Han siger ikke så meget. Jeg forsøgte at tale om vejret, den var han ikke med på. Det eneste information jeg fik ud af ham var hans navn og det faktum at han aldrig har boet i Vanløse 🤣.


Jeg tænker at jeg vil lave en roomtour i aften 🏚️


Xx Maine

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page