top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Day 351

Jeg sidder alene i fællesstuen. Fuck hvor alting bare rotere rundt oppe i mit hoved… Jeg har det egentlig fint nok, og ville have det godt nok med at komme hjem nu, men jeg har mange vrangforestillinger.

Mine hænder skifter hele tiden størrelse og gulvet er som om det er lavet af budding

Jeg har også døjet meget med billeder de sidste par dage, ikke så meget i dag. Jeg ser oftest at jeg kvæler folk, eller stikker dem ned. Jeg skammer mig. Jeg vil ikke tænke sådan, og jeg er så inderligt træt af at se på det :´-( Det er meningen at medicinen skal tage det, men det giver mig kun ro om formiddagen.

Jeg havde glemt hvor kedeligt her er men det er nok et sundhedstegn

Jeg har talt kort med Børge, han har luret at jeg ikke har været så god til at tage mi medicin på det sidste :-S Så det er step one, tag nu for helvede bare den medicin Maine!!!

Hvisketiskemanden siger jeg ikke skal tage den som de siger, den ene dag skal jeg tage det hele, den næste dag skal jeg slet ikke tage dem…. jeg ved ikke hvordan jeg egentlig selv har det med medicinen længere. Men jeg ved med min fornuft, at jeg bliver ikke rask af at ikke tage den

Jeg ryger alt for mange cigaretter når jeg er indlagt… og drikker for meget kaffe

Der er en knægt her inde der har været her siden min sidste indlæggelse. Det sjove ved ham er, at han er en provokerende lille lort, der hører reggae højlydt på sin mobil, går i hængerøvsbukser og hættetrøje…

…. og lime grønne CROCS!!! lol jeg kan ikke gøre andet end at grine af ham når han spiller smart 😀


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page