top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Day 329

Der er tonsvis af fede lifehacks på nettet, så jeg ville lige lave en “Se Charmaine afprøve…”

Jeg tænker mest i retningen af rengøring eller organisering.

Min ovn trænger rigtig meget til en kærlig hånd. Jeg har fundet lidt omkring at fjerne det “klammo” der sætter sig i mellem klinker, det virker pisse godt. Mit walk-in kunne også få en overhaul… Jeg har også fundet hvad man kan bruge i stedet for hidsige rengøringsmidler, så bare lige en heads up med hvad der kommer….

Jeg har det egentlig fint for tiden, bortset fra at jeg er kommet til at træne lidt for mange øvelser, så nu har jeg mega ondt i benene 😦

Det der med omdiagnostisering, var da godt nok et antiklimaks… Jeg troede det ville give mig en masse ro, afklaring etc, men der skete jo ikke en dyt. Jeg håbede at der ville falde noget på plads så jeg kunne sige “ahhhhh…. Så skal jeg jo bare *indsæt opfindelsen af den dybe talerken*”

Jeg er stadig mig, med alt mit “adder” inden i. kommer der ikke snart en der kan fortælle mig noget klogt om at få det til at holde op? Medicinen virker ok… Den tager meget, men ikke det hele. Det er den sidste del der genere mig. Hvisketiskemanden. Han skal satme skride. Jeg kan jo ikke have et arbejde, hvor jeg skal være på, når han er der… Jeg kan ikke engang tage en rigtig uddannelse 😦 Jeg skal i hvert fald ikke bare blive hjemme?! Så hvad skal jeg så??

øv altså…

Xx

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page