top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Day 264

Min hukommelse stinker… Den har aldrig været helt go, men nu sidder jeg og prøver at komme i tanke om hvordan jeg havde det i går. Jeg er helt blank. Jeg sov i hvert fald indtil kl. 1130, og jeg spiste hverken morgenmad eller frokost. Jeg tyldrede bare to redbull (225kcal)

Jeg kørte hjem med Venneparret, da Husbonden skulle have vores bil til service og syn. Vi fik hentet alle deres unger på vejen hjem til dem. Fuck hvor er det skønt at være en del af deres liv! De unger gør mig helt “warm and fuzzy” inden i. 🙂

Vi havde ikke været hjemme hos Venneparret særlig længe inden Husbonden dukkede op.

I dag skulle jeg have været hjemme hos Husbondens ældste søster, hendes datter og mand holder fødselsdag i dag. Jeg fortalte Husbonden i løbet af ugen at jeg ikke rigtig orkede køreturen.

Jeg føler mig så hypokonder-agtig når jeg siger nej til ting. At jeg giver sygdommen skylden for noget jeg egentlig synes er hyggeligt?! BK har sagt at jeg skal sige nej, hvis jeg ikke har overskud. Men, men, men… Hvis alternativet er at blive hjemme alene? Jeg har heldigvis Venneparret på standby. Så hvis jeg på nogen måde får det skidt, så kommer de og henter mig.


Jeg sidder hjemme i drivhuset, og pjatter lidt rundt på Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, osv… Det er egentlig dejligt at sidde her, for mig selv. Jeg synes ikke jeg er plaget af nogle dumme tanker lige nu (selvmord, vold, etc.)

Der er ret visent i drivhuset nu. En gang i mellem får jeg et chok når en tomat falder til jorden. Jeg har helt vildt meget salvie, det skal plukkes og tørres… det tror jeg at jeg gør i dag. Jeg skal også have taget frø af de tomatplanter der var gode 🙂 det er overkommeligt.

Jeg fik en besked i går, fra en journalist studerende der gerne vil skrive om mig 🙂 Jeg har faktisk fået en masse mails/beskeder over den sidste tid, fra folk jeg ikke kender, der roser min blog 🙂

Jeg er glad for at den kommer igennem til folk og at de synes den er med til at bryde den tabu der er.

UUH! Jeg fik at vide i går at Ymer bliver indlagt på mandag, da hun skal have en medicinomlægning 🙂 Det er længesiden jeg har set hende 🙂

Xx

*****UPDATE*****

Den journalist studerende der havde skrevet til mig har fundet en anden… øv… Husbonden er kommet hjem igen 🙂

Xx

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page