top of page
  • Writer's pictureCharmaine Brown

Day 249

Klokken er 1000.


Der stod en behandler og en elev inde på mit værelse. Jeg havde lige ligget og grædt. Jeg tror ikke de opdagede det. jeg skulle have medicin, og den havde jeg ikke været nede for at hente. De går igen, og jeg går ud for at tisse og smide noget vand i hovedet. Det banker på, men der er ikke nogen lyd af nøgler, jeg tænker det er en patient. jeg åbner, det er eleven, “Du skal til samtale nu, eller, for 5 minutter siden! Smut du ind, så henter jeg dig lige en kop kaffe :)”

Hun er nu min nye yndlingselev!

Jeg smider en trøje på, og lægger mærke til den klamme belægning på mine tænder. Jeg stinker, jeg har ikke været i bad siden i mandags. Jeg er smadret. Jeg er ligeglad.

Til samtalen med den søde læge, talte vi om den nye medicin omlægning. Den har ikke gjort den store forskel (ud over bivirkninger som periodisk træthed, og zombie hjerne). Vi bliver enige om at den skal sættes op et hak mere, men at vi venter til efter weekenden da det er bedst at have personale på de første par dage i en omlægning.

Jeg kan ærligtalt ikke huske så fandens meget mere, vi snakkede om, jeg stadig var ret “Koma-Kjeld” da jeg lige var stået op. Vi kom omkring hvisketiskemanden, Sygedagpenge og sygeperioder… ud over lige det overordnede, er jeg helt blank.

Jeg tager ud og ryger efter samtalen, og tryller noget mere kaffe. Mit hoved er fyldt op, jeg græd også til samtalen. Jeg er blevet følelsesløs igen. Jeg kan ikke holde ud af mærke mig selv hele tiden, jeg er ækel. Jeg kan ikke forstå folk kigger på mig frivilligt, Jeg har svært ved at se andre i øjnene.

Der bliver hygget i haven med tøserne på afdelingen. Københavner-Kaj siger næsten ikke noget. Vi spiser frokost ude og sidder og snakker længe 🙂 Jeg sad det meste af eftermiddagen sammen med #13.


*****Bonus info**** (#13 blev indlagt samme dag som mig, og vi kender hinanden oppe fra behandlingen. Vi snakker godt sammen og kan lave fis med hinanden… det er fandeme vigtigt. Bare for at gøre hendes liv lidt værre, så viser det sig, at Slidte Ditte er hendes ægte, real life nabo! ÆV! Det er da for nederen, at man skal have det så dårligt og så lige foran “opgangens sladderhank” ÆV!)

Jeg glemmer også at få min middags medicin.

Blaaaaaaaaahhhh! I suck! Jeg taler med min kontaktperson-du-jour. Jeg synes hun er lidt svær at finde ud af, jeg ved ikke helt hvor jeg har hende henne. Umiddelbart synes jeg hun er sød og hyggelig. Det er som om hun ikke helt forstår hvad jeg siger.

Der er forbavsende mange mennesker man skal forholde sig til, når man er i en periode af manglende overskud… Det er sikkert en af mine “grunde” til at udskyde indlæggelse så længe… Det kræver rigtig meget energi at blive indlagt og falde til/på plads.

Det nye medicin jeg har fået til mine ben virker slet ikke, jeg har haft de samme op og nedture jeg plejer at have. Der er også rigelig mulighed for at sætte den op, jeg skal bare have ringet til lægen (min egen læge. Det er så firkantet det her system, så de kan ikke pille ved somatisk medicin).

Husbonden kom og hentede mig da han fik fri for arbejde. Han sendte mig på en sms-jagt i går! Hvor jeg har fået en Ny “Doctor Who” T-shirt


 og min helt egen sonic screwdriver!!! 🙂 screwdriveren er jeg især glad for! 🙂


Jeg har også selv bestilt en masse sager på nettet sidste weekenden. En splinter ny digital pen (og lidt tilbehør) til at tegne billeder på min computer og en taske til min computer 🙂 yay! I love new stuff! ’cause I’m that shallow!


Jeg har stadig ikke fået styr på min mave, no shit! BA DAM TSSSSS!

Jeg har kvalme.

Godnat 😉

Xx

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page