Charmaine er en utrolig teamorienteret og hjælpsom kollega, der altid arbejder løsningsorienteret og stor energi. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende.

 

- Anna Meldgaard Hansen,

Copywriter ved Yourpay.

Charmaine er en af de mest engageret mennesker jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Hun går ind i sine projekter med krop og sjæl med 100% commitment. Udover det er hun altid i et herligt humør og altid med et smil på munden! Jeg kan intet end give mine bedste anbefalinger om Charmaine.

 

 

-Philip Meldrum Larsen,

Team Leader Sales, SME, ved Yourpay.

Charmaine har et stort drive og er meget engageret i sine opgaver og projekter. Hun springer gerne ud i nye udfordring, uden tøven. Jeg kan varmt anbefale Charmaine som kollega.

 

 

-Line Bach

Marketing Manager ved Yourpay

Charmaine er en fantastisk positiv kollega, som er 110% loyal over for sin arbejdsplads. Hun er klog og fordyber sig meget i sine opgaver. Hun er virkelig en kollega man ser op til.

-Mette Røhrmann,

Business Support Manager & Onboarding Manager ved Yourpay.

Charmaine er initiativrig og har løst sine opgaver yderst tilfredsstillende. 3 måneder er en kort periode at have en ansat, men hun er på imponerende vis kommet hurtigt ind i afdelingen og i opgaverne. Charmaine har selv taget teten og kommet med forslag til løsninger, når opgaverne har budt det.

 

Opgaverne der er blevet løst, har blandt andet været udvikling af afdelingens intranetsider, hvor Charmaine selv stod for opsætning og planlægning af indholdet. Det har været nødvendigt for Charmaine at sætte sig ind i programmet Tridion for at kunne udvikle siderne.

 

Endvidere har Charmaine hjulpet med at indtaste oplysninger i vores kundedataprogram, opgaven har været ensidig men Charmaine løste opgaven med energi og fik igen hurtigt sat sig ind i programmet. Vi har været heldige at have Charmaine i praktik. Vi ønsker hende al held og lykke og tillykke til dem, hvor Charmaine bliver ansat.

 

- Pernille Hertel,

Forretningsudvikler ved Tryg

Charmaine er en datanørdetroldkvinde af bedste skuffe. Jeg ansatte hende som SoMe-manager hos LokalBolig, da jeg var kommunikations- og marketingchef, og det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med hende.

 

Der er ikke noget bedre end at have medarbejdere, hvis faglige ekspertise på særlige områder overgår chefens med længder. Det var Charmaine i stand til, når det kom til snige sig ind i Googles og Facebooks respektive maskinrum og ikke mindst til hjemmesideopbygning, hvor jeg måtte holde blikket helt stift for at kunne følge bare nogenlunde med. Så der har jeg lært rigtig meget.

 

Samtidig er Charmaine et virkelig sødt og følsomt menneske med semitør britisk humor og en god portion selvironi. (Og jeg kunne ikke drømme om på nogen måde at påstå, at hun til tider kan være en smule plat. Det er blot ondsindede rygter).

-Søren Strandman-Møller

Kommunikations- og marketingschef ved Lokalbolig Hvidovre, Rødovre, Lyngby/Virum, Brønshøj/Vanløse, Søborg/bagsværd og Dyssegård