• Charmaine Brown

Internet på pc eller tablet. Google som startskærm.

For at komme på internettet, skal du bruge det der hedder en browser. Det er typisk en af følgende fire programmer, hvis du bruger en windowscomputer eller en android tablet:


På en Mac, eller iPad bruger du typisk Safari:


Det som bliver brugt oftest gennem en browser er Google. For at du ikke skal taste "www.google.com" hver gang du skal bruge det,vil det være smart at have det som din startskærm.


Da jeg primært bruger Google Chrome browseren, vil de fleste af mine eksempler tage udgangspunkt i denne. Jeg synes det er den bedste.


Først åbner du browseren ved at trykke på den.


Så trykker du på de tre prikker i øverste højre hjørne, lige under "lukkekrydset".


Der kommer en menu frem, hvor du trykker på indstillinger.Der vil komme en helt ny side frem.

Som på, billedet i øverste venstre hjørne,

Trykker du på "Ved opstart". (Markeret med gul på mit billede.)Under "ved opstart" midt på siden, trykker du på "Åben en bestemt side eller en række sider".


Her trykker du enten på de tre prikker, hvis der allerede er tastet en adresse på en side, eller på "Tilføj ny". Her skriver du så www.google.com i vinduet, slutter af med "Gem". Så kan du lukke din browser, og næste gang du åbner den, vil Google være din startside.


Du kan selvfølgelig have flere sider der åbner i hversin fane, hvis du vil have de allesammen skal åbne hver gang du åbner browseren. Det kan for eksempel være Facebook.com, Youtube.com eller Borger.dk.


Håber det kan bruges.


/Charmaine0 views0 comments

Recent Posts

See All
© Copyright 2020 Charmaine Brown | www.charmainebrown.org